Política de galetes (cookies)

Aquesta política de privacitat estableix com Som Prevenció SL utilitza i protegeix qualsevol informació que vostè dóna quan s’utilitza aquest lloc web. Som Prevenció SL es compromet a garantir que la seva privacitat està protegida. Si li demanem que ens proporcioni certa informació per la qual vostè pot ser identificat a l’usar aquest lloc web, llavors pot estar segur que només s’utilitzarà d’acord amb aquesta declaració de privacitat. Som Prevenció SL pot canviar aquesta política de tant en tant en actualitzar aquesta pàgina. És recomanable visitar aquesta pàgina de tant en tant per assegurar-se que està satisfet amb els canvis.

Què fem amb la informació que recopilem

Recollim aquesta informació per entendre les seves necessitats i oferir-li un millor servei, i en particular per les següents raons:

  • Manteniment de registres interns.
  • Podem utilitzar la informació per millorar els nostres productes i serveis.

Seguretat

El nostre compromís és assegurar que la seva informació estigui segura. Per tal d’evitar l’accés no autoritzat o la seva divulgació, hem posat en marxa procediments físics, electrònics i administratius apropiats per salvaguardar i mantenir 100% segura la informació que recopilem en línia.

Com utilitzem les galetes

Una galeta, o cookie, és un petit arxiu que demana permís per ser col·locat al disc dur del seu ordinador. Una vegada que vostè està d’acord amb això, l’arxiu s’afegeix i la galeta ajuda a analitzar el trànsit web o permet saber quan vostè visita un lloc en particular. Les galetes permeten que la web li respongui a vostè com a individu podent adaptar les seves operacions a les seves necessitats, gustos i recordar la informació sobre les seves preferències.

Utilitzem galetes de registre de trànsit per identificar quines pàgines s’estan utilitzant. Això ens ajuda a analitzar dades sobre el trànsit de la pàgina web i millorar el nostre lloc web per tal d’adaptar-lo a les necessitats del client. Només utilitzem aquesta informació per a fins d’anàlisi estadística. Després les dades s’eliminen del sistema.

L’aplicació que utilitzem per obtenir i analitzar la informació de la navegació és: Google Analytics (www.google.com/analytics) i Google Tag Manager.

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per Google, que ens presta el servei d’anàlisi de l’audiència de la nostra pàgina. Aquesta empresa pot utilitzar aquestes dades per millorar els seus propis serveis i per oferir serveis a altres empreses. Pots conèixer aquests altres usos des de l’enllaç www.google.com/analytics.

Aquesta eina no obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l’adreça postal des d’on es connecten. La informació que obté està relacionada, per exemple, amb el nombre de pàgines vistes, l’idioma, xarxa social en la qual es publiquen les nostres notícies, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual accedeixen els usuaris, el nombre d’usuaris que ens visiten, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador que fan servir, l’operador o tipus de terminal des del qual es realitza la visita.

En aquest web utilitzem la funció de remàrqueting per recollir informació sobre la navegació i poder oferir publicitat sobre els nostres productes / serveis pels quals estava interessat. Igualment , podrem fer arribar publicitat sobre els nostres productes / serveis en visitar altres llocs de la Xarxa Display (grup de llocs web (inclosos llocs web específics de Google, com ara Google Finance, Gmail, Blogger i YouTube) que mostren anuncis d’AdWords).

Utilitzem Benhmark per a la recollida i análisi de dades sobre la informació de navegació (http://www.benchmarkemail.com/about-benchmark-email/security-privacy)

Aquesta informació la fem servir per millorar la nostra pàgina, detectar noves necessitats i valorar les millores a introduir amb la finalitat d’oferir un millor servei als usuaris que ens visiten.

En general, les galetes ens ajuden a oferir-li un millor lloc web, de manera que ens permet ajudar a trobar aquelles pàgines que troba útils. Una galeta de cap manera ens dóna accés al seu ordinador o a qualsevol informació sobre vostè, excepte les dades que vostè decideixi compartir amb nosaltres. Podeu triar entre acceptar o refusar galetes. La majoria dels navegadors web accepten galetes automàticament, però vostè pot modificar la configuració del navegador per rebutjar galetes si ho prefereix.

Enllaços a altres llocs web

El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs d’interès. No obstant això, una vegada que hagi utilitzat aquests enllaços per sortir del nostre lloc, ha de tenir en compte que no tenim cap control sobre aquest altre lloc web. Per tant, no podem ser responsables de la protecció i privacitat de qualsevol informació que vostè proporcioni en visitar aquests llocs i aquests llocs no es regeixen per aquesta declaració de privacitat. És recomanable anar amb compte i llegir la declaració de privacitat aplicable al lloc web en qüestió.

El control de la seva informació personal

Pots control·lar l’ús de les galetes en el teu navegador de la següents maneres:

No vendrem, distribuirem o cedirem la seva informació personal a tercers tret que tinguem el seu permís o estiguem obligats per llei a fer-ho. Podem utilitzar la seva informació personal per enviar-li informació promocional sobre tercers que pensem que pot resultar-li interessant.

Pot sol·licitar detalls de la informació personal que tenim sobre vostè en virtut de la Llei de Protecció de Dades de 1998.

Si creu que qualsevol informació que tenim sobre vostè és incorrecta o incompleta, ens pot escriure un correu electrònic a info@somprevencio.cat tan aviat com sigui possible. En la major brevetat es corregirà qualsevol informació que sigui incorrecta.