INTRODUCCIÓ

L’accés a alguns productes i serveis de Som Prevenció S.L. requereix que ens confiïs dades personals. La teva privacitat és molt important per nosaltres i és per això que en aquesta Política de Privacitat t’expliquem quines dades recollim, com les utilitzem i amb quina finalitat, entre altres indicacions, en conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE)

Abans de l’enviament de formularis de sol·licitud d’informació o d’inscripció als nostres cursos, hauràs d’acceptar la nostra política de privacitat, prestant així el teu consentiment exprés i informat en relació al tractament de les teves dades. T’informem que mai demanarem més informació de la necessària per als serveis requerits, mai la compartirem amb tercers, excepte per obligació legal o amb la teva autorització prèvia, i mai utilitzarem les teves dades per a una finalitat diferent de la indicada prèviament.

Així mateix, t’informem que Som Prevenció, S.L. té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzativa, per a garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades que ens facilitis.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT:

  • Raó social: SOM PREVENCIÓ, SL
  • NIF: B-63256739
  • Domicili social: Mossèn Serapí Ferrer 39-41 – 08242 Manresa (Barcelona)
  • Telèfon: 938 72 45 32
  • Correu Electrònic: info@somprevencio.cat

FINALITAT DEL TRACTAMENT

Tractem les dades i la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de:

  1. Gestionar l’ús de les funcionalitats posades a disposició a través del lloc web, entre elles, la resposta a sol·licituds i/o consultes realitzades, la preparació de pressupostos o la inscripció a cursos. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran mentre es mantingui la relació contractual i/o negocial entre l’Usuari i Som Prevenció, SL. Per al cas que les sol·licituds efectuades per un usuari no mantinguin una relació contractual, les dades es conservaran fins haver resolt la sol·licitud.
  1. Mantenir informats als Usuaris de productes i/o serveis de Som Prevenció, SL, a través de correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents, sempre que l’Usuari hagi prestat el seu consentiment marcant la casella corresponent.

D’acord amb la LSSICE, Som Prevenció S.L. no realitza pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En totes les comunicacions que rebrà del prestador, l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions.

No tractarem les seves dades personals per a cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

El tractament d’aquestes dades està legitimat per l’execució de les obligacions contractuals i/o negocials.

En relació als formulari de la pàgina web, l’Usuari ha d’omplir els marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que Som Prevenció, S.L. no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, Som Prevenció, SL quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’Usuari facilita a Som Prevenció SL han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

CONSERVACIÓ DE LES DADES

Som Prevenció S.L. conservarà les dades facilitades pels usuaris mentre duri la relació comercial o aquest exerceixi el seu dret de cancel·lació o oposició, o limitació al tractament. Tanmateix, conservarem les teves dades en els terminis legalment previstos en les disposicions aplicables.

COMUNICACIÓ DE LES DADES

No es comunicaran a altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l’interessat.

TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS DE DADES

No es realitzen transferències internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

DRETS DE LES PERSONES INTERESSADES

Les persones interessades tenen dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, t’informem que podràs exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a Mossèn Serapí Ferrer 39-41 – 08242 Manresa (Barcelona), o correu electrònic a info@somprevencio.cat.

Així mateix, t’informem que podràs revocar el consentiment de l’enviament de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a info@somprevencio.cat.

La persona interessada pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), a través de la seva seu electrònica: www.sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web, o enviant un escrit a C/ Jorge Juan nº6 – 28001 MADRID.

MESURES DE SEGURETAT

Som Prevenció, SL informa que el tractament que realitza de dades personals es realitza en tot moment d’acord amb la normativa aplicable en matèria de protecció de dades i dels serveis de la societat de la informació.

Som Prevenció, SL informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.