Manipulació d’aliments en la indústria de la xocolata

L’objectiu del curs és oferir a les persones que han de manipular aliments una formació adequada en higiene alimentària, tant en les actituds, hàbits i comportaments com en la metodologia de treball per garantir la seguretat i salubritat dels aliments.
Durada:
6h.

Modalitat:
En línia

Idioma:
CatalàCastellà
Preu:

50 

Descripció

Destinataris

El curs s’adreça a persones que treballen a la indústria de la xocolata i derivats.

Temari

MÒDUL COMÚ

  1. Conceptes generals de seguretat alimentària
  2. La contaminació dels aliments
  3. Malalties transmeses per aliments
  4. La manipulació d’aliments
  5. Bones pràctiques de manipulació en el sector

MÒDUL OPTATIU (a escollir):

  1. Sistema APPCC
  2. Estàndards de seguretat alimentària: BRC, IFS i FSSC 22000
  3. Prevenció d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
  4. Neteja i desinfecció a la indústria alimentària

Funcionament del curs i tutories

El curs es realitza íntegrament a través d’internet. L’alumne accedeix a una aula virtual on disposa dels materials del curs, les activitats d’avaluació i altres recursos d’aprenentatge i comunicació.

L’alumne compta amb el suport permanent de tutors experts, amb els quals podrà intercanviar opinions i consultar dubtes.