QUI SOM?

ESPECIALISTES EN SOLUCIONS INTEGRALS EN SEGURETAT I SALUT LABORAL

Som Prevenció SL és un Servei de Prevenció Aliè acreditat pel Departament de Treball (SP 083 B). Oferim assessorament tècnic que integra les diferents especialitats preventives: Seguretat en el Treball, Higiene Industrial, Ergonomia i Psicosociologia aplicada i Medicina del Treball.

Som Prevenció neix l’any 2021 de la fusió de Presaba (Prevenció i Salut del Bages) i BTC (Business Technology & Consulting), dues entitats amb una llarga trajectòria en el món de la prevenció de riscos laborals.

Som Prevenció està integrada a MutuaCat dins el projecte SalutEmpresa, una nova visió de la salut laboral orientada a aportar valor afegit a la gestió empresarial prenent com a base la seguretat, la salut i el benestar de les persones. També formen part del projecte SalutEmpresa les entitats Reanima BTC Centre d’Estudis Superiors, amb les quals col·laborem en l’oferta de serveis de cardioprotecció i de formació en seguretat i salut.

Per tal d’oferir un servei integral i personalitzat, capaç de satisfer les necessitats i reptes de cada empresa, Som Prevenció ofereix una àmplia varietat de solucions que inclouen, a més de la prevenció de riscos laborals, serveis avançats en enginyeriahigiene alimentàriaformació cardioprotecció, entre d’altres.

COM SOM?

L’equip de Som Prevenció treballa amb l’objectiu d’assolir una fita que inspira totes les nostres activitats: vetllar per la salut i la seguretat de les persones, l’actiu més important de les empreses. I ho fem amb una orientació al servei en totes les seves vessants, que es concreta en uns valors que ens defineixen i ens fan únics.

PROXIMITAT

A diferència de moltes altres entitats que han estat adquirides per companyies forànies, a Som Prevenció seguim creient en un projecte independent, fidel als nostres principis i accessible per a totes les empreses i negocis. I ho demostrem oferint uns serveis amb condicions clares, sense sorpreses, i estant sempre disponibles per resoldre qualsevol eventualitat, allà on calgui i en qualsevol moment.

ESPECIALITZACIÓ

Disposem d’un equip d’alta qualificació per tal de poder oferir el millor assessorament tecnificat, específic i a mida, que s’adapti a les necessitats de les empreses i entitats amb qui treballem, d’una manera que cap altre servei de prevenció en el mercat pot oferir. La nostra proposta es basa en entendre la prevenció de manera pràctica i comprensible, desenvolupant solucions úniques basades en l’experiència i la capacitat tècnica de què disposem al servei de la salut laboral.

TERRITORI

Ens sentim profundament arrelats al territori, i mantenint vincles molt intensos amb empreses i institucions de la Catalunya Central. Així mateix, tenim una forta vinculació amb Mútuacat, amb qui compartim valors i un estil propi de fer les coses. Som una empresa catalana i catalanista, i com a tal disposem d’un profund coneixement de les necessitats, el tarannà i els valors compartits de les empreses catalanes, amb l’objectiu de sumar sensibilitats en benefici de les empreses i del país. 

ELS NOSTRES CLIENTS

Som Prevenció ofereix els seus serveis a una àmplia varietat de clients de múltiples sectors d’activitat. Des de grans, mitjanes i petites empreses, fins a professionals autònoms o organismes públics, com ara ajuntaments. La multidisciplinaritat i experiència del nostre equip permet dissenyar solucions a mida, adaptades a les necessitats i característiques de cadascun dels nostres clients.

Aquestes són algunes de les entitats que confien en els serveis de Som Prevenció: