Read more about the article IRTA desenvoluparà una nova eina per evitar que es llenci menjar apte per al consum
Compost the kitchen waste, recycling, organic meal asian young household woman scraping, throwing food leftovers into the garbage, trash bin from vegetable. Environmentally responsible, ecology.

IRTA desenvoluparà una nova eina per evitar que es llenci menjar apte per al consum

Al voltant del 14% de la producció alimentària mundial (valorada en 400.000 milions d'USD anuals) es perd després de recol·lectar-se i abans d'arribar a les botigues, mentre que l'informe sobre l'Índex de desaprofitament d'aliments del PNUMA mostra que el 17% dels nostres aliments acaba sent malgastat en la venda al detall i pels consumidors, especialment un cop a casa. Segons calcula la FAO, els aliments que es perden i es desaprofiten podrien alimentar 1 260 milions de persones que passen fam cada any.

0 comentaris

L’enginyeria de la Prevenció de Riscos Laborals

Les enginyeres i els enginyers d’un servei de prevenció poden intervenir a través de l’assessorament a un client en el disseny d’una màquina, en la millora de la seguretat d’un equip de treball, en la revisió d’àrees de treball sotmeses a un risc d’incendi o explosió, en la coordinació de la seguretat d’unes obres, en el muntatge d’una línia de màquines o de plaques fotovoltaiques. La varietat d’aquestes intervencions proporciona una expertesa que és molt aprofitable a l’hora de preparar i impartir formació en prevenció de riscos laborals als departaments d’enginyeria de les empreses, personal de manteniment, operaris i operaries especialitzats, etc.

0 comentaris