Skip to content
938 72 45 32 info@somprevencio.cat
  • CAT
  • CAS
CURSOS ONLINE
Som Prevenció
  • Inici
  • Qui som?
  • Serveis
    • Prevenció de Riscos Laborals
    • Medicina del treball
    • REANIMA – Cardioprotecció
    • Enginyeria
    • Coordinació d’Activitats Empresarials (CAE)
    • Qualitat i seguretat alimentària
  • Formació
    • Oferta formativa
      • Prevenció de Riscos Laborals
      • Higiene alimentària
      • Qualitat i medi ambient
      • Calendari de formacions presencials
    • Formació bonificada
    • Sol·licitud de títols i certificats
  • Actualitat
  • Contacte
  • 0
0 Menu Close
  • Inici
  • Qui som?
  • Serveis
    • Prevenció de Riscos Laborals
    • Medicina del treball
    • REANIMA – Cardioprotecció
    • Enginyeria
    • Coordinació d’Activitats Empresarials (CAE)
    • Qualitat i seguretat alimentària
  • Formació
    • Oferta formativa
      • Prevenció de Riscos Laborals
      • Higiene alimentària
      • Qualitat i medi ambient
      • Calendari de formacions presencials
    • Formació bonificada
    • Sol·licitud de títols i certificats
  • Actualitat
  • Contacte
  • 0

Actualitat

  1. Home>
  2. Actualitat
Read more about the article La FAO revisa els llindars en els aliments per als a<span lang='en'>l·l</span>èrgens prioritaris
BTCCES

La FAO revisa els llindars en els aliments per als al·lèrgens prioritaris

La Fao, l’Organització per a l’Alimentació i l’Agricultura de les Nacions Unides, ha publicat el document “Avaluació del risc dels al·lèrgens alimentaris part 2: revisió i establiment dels llindars (RfD) en els aliments per als al·lèrgens prioritaris”.

0 comentaris
gener 31, 2023
Read more about the article Els eslingues, què són i com es classifiquen?
Prevenció de Riscos Laborals

Els eslingues, què són i com es classifiquen?

Per a la prevenció d'accidents o caigudes al lloc de treball cal complir certes normes i protocols de prevenció de riscos laborals entre els quals hi trobem l'ús d'eslingues. Quin tipus d'eslingues hi ha?

0 comentaris
gener 25, 2023
Read more about the article Coneix la versió 9 de l’estàndard de BRCGS per a la Innocuïtat Alimentària
Prevenció de Riscos Laborals

Coneix la versió 9 de l’estàndard de BRCGS per a la Innocuïtat Alimentària

El proper 1 de febrer (2023) entra en vigor la versió 9 de la norma BRCGS Food Safety que es va publicar a l'agost de 2022. Aquesta actualització inclou canvis…

0 comentaris
gener 23, 2023
Read more about the article Com funciona un desfibri<span lang='en'>l·l</span>ador?
Reanima

Com funciona un desfibril·lador?

Segons la Fundación del Corazón, la mort sobtada és la tercera causa de mort a Europa. A nivell Espanyol, les dades indiquen que cada 15 minuts una persona mor a Espanya per aquesta…

0 comentaris
gener 22, 2023
Read more about the article Alertes i solucions pel malbaratament alimentari
BTCCES / Prevenció de Riscos Laborals

Alertes i solucions pel malbaratament alimentari

Segons l'estudi més recent publicat per l'Oficina Europea d’Estadística de la Comissió Europea, Eurostat, el 2020 es van generar a la UE al voltant de 127Kg de malbaratament alimentari per…

0 comentaris
gener 13, 2023
Read more about the article Pla de seguretat i salut en obres de construcció
Prevenció de Riscos Laborals

Pla de seguretat i salut en obres de construcció

Un PSS consisteix en un instrument bàsic de les activitats d'identificació, avaluació i planificació de l'activitat preventiva en l'obra a la qual es refereix el capítol II del Reial decret 39/1997, pel qual s'aprova el Reglament dels serveis de prevenció.

0 comentaris
gener 12, 2023
Read more about the article La relació entre les trombosis i els infarts de miocardi
Prevenció de Riscos Laborals

La relació entre les trombosis i els infarts de miocardi

Les malalties cardiovasculars son la principal causa de mortalitat a tot el món segons informa l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Més exactament, es calcula que només l’any 2015 fins…

0 comentaris
gener 9, 2023
Read more about the article El treballador ja no estarà obligat a lliurar a l’empresa la baixa mèdica
BTCCES / Prevenció de Riscos Laborals

El treballador ja no estarà obligat a lliurar a l’empresa la baixa mèdica

El Govern elimina l’obligació dels treballadors per compte propi de ser ells els que hagin de traslladar a les seves empreses els comunicats de baixa mèdica, ja que serà la companyia qui hagi d’obtenir la informació de l’administració per vía telemàtica.

0 comentaris
gener 4, 2023
Read more about the article L’epidèmia actual de grip actual d’alta patogenicitat és la més gran registrada a Europa
Prevenció de Riscos Laborals

L’epidèmia actual de grip actual d’alta patogenicitat és la més gran registrada a Europa

En el darrer informe, l'EFSA, el Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de les Malalties (ECDC) i el laboratori de referència de la UE alerten que d'un…

0 comentaris
gener 3, 2023
Read more about the article Causes aturada cardiorespiratòria
Prevenció de Riscos Laborals

Causes aturada cardiorespiratòria

La principal causa d'una aturada cardiorespiratòria és una arrítmia o un trastorn del ritme cardíac, és a dir una alteració de la freqüència dels batecs del cor. L’arítmia més freqüent…

0 comentaris
desembre 19, 2022
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 6
  • Go to the next page

Buscador

Entrades recents

  • La FAO revisa els llindars en els aliments per als al·lèrgens prioritaris
  • Els eslingues, què són i com es classifiquen?
  • Coneix la versió 9 de l’estàndard de BRCGS per a la Innocuïtat Alimentària
  • Com funciona un desfibril·lador?
  • Alertes i solucions pel malbaratament alimentari

Comentaris recents

  • Axel en És obligatòria la revisió mèdica d’un treballador?
  • Les conseqüències de l’automatització de les tasques cognitives – Som Prevenció en Els Nous Aliments, una llista creixent

Categories

  • BTCCES
  • Higiene alimentària
  • Prevenció de Riscos Laborals
  • Reanima
  • Som Prevenció

Núvol d'etiquetes

al·lèrgens DEA desfibrilador Ergonomia Estrès food waste Formació industria alimentaria Manipulació d'aliments OMS Prevenció reanimació Tecnologies digitals Teletreball Trastorns musculoesquelètics

Arxius

  • gener 2023
  • desembre 2022
  • novembre 2022
  • octubre 2022
  • setembre 2022
  • agost 2022
  • juliol 2022
  • juny 2022
  • maig 2022
  • abril 2022
  • març 2022
  • febrer 2022
  • gener 2022

Formem part de:

Som Prevenció, SL

Especialistes en solucions integrals en seguretat i salut laboral. Servei de Prevenció Aliè (SP 083 B).

(+34) 93 872 45 32
info@somprevencio.cat

SEGUEIX-NOS!

ON SOM

MANRESA

Departament Tècnic
Mossèn Serapí Ferrer 39-41
08242 Manresa
Tel. (+34) 93 872 45 32

Departament Mèdic
Sant Josep, 11
08242 Manresa
Tel. (+34) 93 872 45 32

VIC

Plaça del Mil·lenari, 2, 1r
08500 Vic (Barcelona)
Tel. (+34) 93 881 46 36

BARCELONA

Torre Mapfre
c/ de la Marina, 16, planta 26-despatx 15
08005 Barcelona
Tel. (+34) 93 881 46 36

MAPA WEB

  • Inici
  • Qui som?
  • Serveis
    • Prevenció de Riscos Laborals
    • Medicina del treball
    • REANIMA – Cardioprotecció
    • Enginyeria
    • Coordinació d’Activitats Empresarials (CAE)
    • Qualitat i seguretat alimentària
  • Formació
    • Oferta formativa
      • Prevenció de Riscos Laborals
      • Higiene alimentària
      • Qualitat i medi ambient
      • Calendari de formacions presencials
    • Formació bonificada
    • Sol·licitud de títols i certificats
  • Actualitat
  • Contacte

INFORMACIÓ LEGAL

  • Avís legal
  • Política de cookies
  • Política de privacitat
Copyright 2023 - Som Prevenció S.L. - Tots els drets reservats
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer possible la teva navegació i recopilar informació estadística que ens ajudi a millorar els serveis del nostre lloc web. T'oferim la possibilitat d'acceptar les cookies i continuar navegant. També tens l'opció de personalitzar l'ús de les cookies clicant el botó "Configura".
ACCEPTA Configura Més informació
Consentiment de cookies

Sobre la privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, atès que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes cookies. Desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Funcionals
Les cookies funcionals ajuden a realitzar determinades funcionalitats, com ara compartir el contingut del lloc web a plataformes de xarxes socials, recopilar comentaris i altres funcions de tercers.
Rendiment
Les cookies de rendiment s'utilitzen per entendre i analitzar els índexs clau de rendiment del lloc web que ajuden a oferir una millor experiència d'usuari per als visitants.
Analítiques
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques de nombre de visitants, percentatge de rebots, font de trànsit, etc.
Publicitat
Les cookies de publicitat s'utilitzen per oferir als visitants anuncis i campanyes de màrqueting rellevants. Aquestes cookies fan un seguiment dels visitants als llocs web i recullen informació per oferir anuncis personalitzats.
Altres
Altres cookies no categoritzades són aquelles que s'estan analitzant i encara no s'han classificat en una categoria.
Imprescindibles
Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima.
DESA I ACCEPTA

ENVÍANOS TU CONSULTA

cropped-logo-somprevencio.png
  • 938 72 45 32
  • info@somprevencio.cat
¿Te llamamos?

Introduce tu número de teléfono y te llamaremos en horario de oficina.

ENVIA'NS LA TEVA CONSULTA

cropped-logo-somprevencio.png
  • 938 72 45 32
  • info@somprevencio.cat
Vols que et truquem?

Dona’ns el teu telèfon i et trucarem en horari d’oficina.