Manipulació d’aliments per a botigues de comestibles i superfícies comercials
L’objectiu del curs és oferir a les persones que han de manipular aliments una formació adequada en higiene alimentària, tant en les actituds, hàbits i comportaments com en la metodologia de treball per garantir la seguretat i salubritat dels aliments.
Durada:
6h.
Modalitat:
En línia
Idioma:
CatalàCastellà
Preu:
50 €
Descripció
Destinataris
El curs s’adreça a persones que manipulen aliments en botigues de queviures i en superfícies comercials.
Temari
MÒDUL COMÚ
- Conceptes generals de seguretat alimentària
- La contaminació dels aliments
- Malalties transmeses per aliments
- La manipulació d’aliments
- Bones pràctiques de manipulació en el sector
MÒDUL OPTATIU (a escollir):
- Sistema APPCC
- Estàndards de seguretat alimentària: BRC, IFS i FSSC 22000
- Prevenció d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
- Neteja i desinfecció a la indústria alimentària
Funcionament del curs i tutories
El curs es realitza íntegrament a través d’internet. L’alumne accedeix a una aula virtual on disposa dels materials del curs, les activitats d’avaluació i altres recursos d’aprenentatge i comunicació.
L’alumne compta amb el suport permanent de tutors experts, amb els quals podrà intercanviar opinions i consultar dubtes.