Postgrau en Qualitat i Seguretat Alimentària: Sistema APPCC
1.350 €
Descripció
Destinataris
El curs s’adreça a titulats universitaris, professionals del sector alimentari, responsables de qualitat, formadors en seguretat alimentària, auditors de sistemes de qualitat, assessors d’empreses, integrants de l’equip de seguretat alimentària i tècnics de l’administració.
Temari
- Fonaments de la seguretat alimentària.
- La gestió de la seguretat alimentària.
- Planificació i etapes preliminars del sistema APPCC.
- Estudi i implantació del sistema APPCC.
- Perill alimentari I: contaminants biològics.
- Perill alimentari II: contaminants químics.
- Perill alimentari III: contaminants físics, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
- La gestió de la prevenció: formació.
- La gestió de la prevenció: disseny de plans de traçabilitat.
- La gestió de la prevenció: procés.
- Sistemes de verificació.
- Qualitat alimentària.
Metodologia i tutories
El curs es realitza íntegrament a través d’Internet (e-learning). L’alumne accedeix a una aula virtual, on disposa dels materials del curs, les activitats d’avaluació i altres recursos d’aprenentatge i comunicació.
L’alumne compta amb el suport permanent de tutors i experts amb els quals podrà intercanviar opinions i consultar qualsevol dubte.
Sistema d’avaluació
El sistema d’avaluació és continu. No cal realitzar un examen final, ja que a cada capítol s’ha de realitzar i superar amb èxit un cas pràctic i un test d’avaluació.
Titulació
Un cop superat el procés d’avaluació, la Universitat de Vic * expedirá la titulació universitària de Postgrau en Qualitat i Seguretat Alimentària: Sistema APPPCC (títol propi de la Universitat de Vic, expedit segons l’article 34.3 de la Llei Orgànica 6/2001, del 21 de desembre, d’Universitats.)
* Els alumnes sense titulació universitària obtindran el títol de Curs d’Extensió Universitària.