Tècnic en seguretat alimentària: sistema APPCC
250 €
Descripció
Destinataris
El curs s’adreça a persones que desenvolupen la seva activitat laboral en empreses del sector alimentari i que han de conèixer els principis del sistema APPCC per implantar-Ho o mantenir-ho, d’acord amb la normativa vigent.
Temari
- Tema 1. Aspectes generals del sistema APPCC.
- Tema 2. Disseny del sistema APPCC.
- Tema 3. Desenvolupament del sistema APPCC.
- Tema 4. Aplicació del sistema APPCC.
Continguts
En el curs s’ha escollit una empresa model per realitzar els exemples explicatius de la documentació necessària associada al sistema APPCC. A més, també incorpora els models en blanc de tota la documentació que genera el sistema, per tal que l’alumne els pugui utilitzar, si s’escau, en el procés d’implantació del sistema en la seva empresa.
Metodologia i tutories
El curs es desenvolupa íntegrament a través d’internet (e-learning). L’alumne té accés a una aula virtual on disposa dels materials del curs, les activitats d’avaluació i altres recursos d’aprenentatge. Compta també amb el suport permanent de tutors experts, amb els quals podran intercanviar opinions i consultar qualsevol dubte que se’ls presenti.
Sistema d’avaluació
Els alumnes han de superar un test d’avaluació i resoldre un cas pràctic per obtenir el diploma acreditatiu de la realització del CURS EN SEGURETAT ALIMENTÀRIA: SISTEMA APPCC (30 H).