Màster en implantació i auditoria de normes de seguretat alimentària: BRC, IFS i FSSC 22000

El Màster en implantació i auditoria de normes de seguretat alimentària aporta les competències necessàries per implementar, gestionar i obtenir la certificació dels estàndards internacionals més reconeguts avui en dia: les normes BRC, IFS i FSSC 22000. La implantació d’aquests estàndards és una necessitat creixent en un entorn competitiu i globalitzat com l’actual. La certificació demostra públicament el ferm compromís de l’empresa amb la protecció del consumidor i esdevé un factor clau de competitivitat, tant a nivell nacional com internacional. Aquesta implantació i la posterior certificació són viables i beneficioses en tot tipus d’empreses alimentàries, però es tracta de processos complexos i exigents. És per això que les empreses requereixen professionals que coneguin a fons els requisits de les normes i disposin, a més, de competències avançades, tant tècniques com de gestió. El Màster aporta coneixements, estratègies i eines pràctiques de gestió aplicables al dia a dia de l’empresa. La formació es basa en un enfocament professionalitzador, una metodologia innovadora i una visió integral que garanteix l’òptim encaix dels estàndards amb la resta de sistemes de gestió de l’organització: APPCC, prerequisits…
Crèdits:
60ECTS

Modalitat:
En línia

Idioma:
CatalàCastellà
Títol:
Preu:

2.450 

Descripció

Objectius

Els alumnes que superin el Màster estaran capacitats per:

  • Implantar i gestionar les normes BRC, IFS i FSSC 22000 en qualsevol sector alimentari.
  • Realitzar auditories internes i altres procediments de verificació i control per comprovar l’adequació de les normes de seguretat implantades.
  • Gestionar i superar amb èxit processos d’auditoria externa de certificació de les normes implantades.
  • Integrar els estàndards alimentaris amb la resta de sistemes de gestió que tingui implantats l’empresa, tant en matèria de qualitat i seguretat alimentària (APPCC, Prerequisits…) com d’altres àmbits (medi ambient, seguretat i salut laboral, innovació, etc.).

Destinataris

La formació s’adreça preferentment a persones amb coneixements en seguretat alimentària (estudiants o professionals en actiu) interessades en adquirir competències avançades en implantació i certificació de BRC, IFS i FSSC 22000.

Sortides professionals

Els titulats del Màster poden exercir la seva activitat en diferents àmbits:

  • Responsables i tècnics de qualitat i seguretat alimentària en qualsevol sector: carni, lacti, pesquer, hortofructícola, cereals, begudes, restauració, grans superfícies, comerços, etc.
  • Formadors, consultors i auditors en matèria de qualitat i seguretat alimentària.
  • Personal d’Administracions Públiques amb competències en matèria d’alimentació i consum.

Temari

El programa de Màster consta de 60 crèdits ECTS (European Credits Transfer System) distribuïts en 8 assignatures obligatòries, a més d’un Projecte Fi de Màster.

1. Gestió de la qualitat i seguretat alimentària (6 ECTS)
2. Estàndards de seguretat alimentària (6 ECTS)
3. Food Defense: biovigilància alimentària (6 ECTS)
4. Auditories de seguretat alimentària (6 ECTS)
5. Integració de sistemes de gestió (6 ECTS)
6. Implantació i auditoria de la norma BRC (8 ECTS)
7. Implantació i auditoria de la norma IFS (8 ECTS)
8. Implantació i auditoria de la norma FSSC 22000 (8 ECTS)
9. Treball de Fi de Màster (6 ECTS)

Metodologia

T’oferim un programa formatiu flexible, adaptat a les teves necessitats i disponibilitat.

CAMPUS ONLINE

El Màster es desenvolupa a través d’un Campus Online on disposes de múltiples recursos per optimitzar el teu procés d’aprenentatge: varietat de continguts i formats, activitats interactives, eines de col·laboració, espais de debat…

ACOMPANYAMENT I COL·LABORACIÓ

Comptes amb el recolzament permanent de tutors i professors experts.  L’intercanvi de coneixements i la col·laboració amb la resta de participants del curs és un altre element clau de la formació.

ENFOCAMENT PROFESSIONALITZADOR

Et plantegem exercicis pràctics que simulen les situacions que hauràs de gestionar en la teva activitat professional. Per a la resolució d’aquestes activitats, el curs aporta continguts especialitzats i múltiples fonts d’informació, a més de l’orientació i ajut permanent dels docents.
Periòdicament organitzem jornades presencials d’assistència voluntària: conferències, visites a instal·lacions, sessions de networking…