
Prevenció d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries (10h)
120 €
Descripció
Destinataris
El curs s’adreça a manipuladors d’aliments que treballen en establiments on cal prevenir la presència d’al·lèrgens i substàncies que provoquen intoleràncies alimentàries en els productes que elaboren.
Objectius
Les persones que superin el curs estaran capacitades per:
- Conèixer les característiques de les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries, i els aliments que poden provocar-les.
- Aplicar mesures de prevenció d’al·lèrgies intoleràncies durant la manipulació d’aliments.
- Conèixer els requisits en matèria d’informació i etiquetatge dels productes pel que fa a la presència o absència d’al·lèrgens o substàncies causants d’intoleràncies.
Temari
- Qué es una alergia y una intolerancia alimentaria
- Principals aliments que causen al·lèrgies i intoleràncies
- Actuació bàsica en cas d’al·lèrgia i intolerància
- Gestió d’al·lèrgens i substàncies causants d’intoleràncies