Tècniques d’identificació i traçabilitat

L’objectiu del curs de Tècniques d’identificació i traçabilitat és conèixer les característiques generals de l’etiquetatge de productes alimentaris, establir els requisits específics d’etiquetatge de determinats productes, citar les noves tecnologies que es presenten com a potents eines que poden millorar els sistemes de traçabilitat i de seguretat alimentària i estudiar com es gestiona una situació de crisi alimentària.
Durada:
25h.

Modalitat:
En línia

Idioma:
CatalàCastellà
Preu:

195 

Descripció

Destinataris

El curs s’adreça a professionals del sector alimentari, responsables de qualitat, formadors en seguretat alimentària, auditors de sistemes de qualitat, assessors d’empreses, integrants de l’equip de seguretat alimentària, tècnics de l’administració, equip APPCC, responsables de producció…

Temari

  1. Tema 1. Etiquetatge dels aliments: legislació horitzontal.
  2. Tema 2. Etiquetatge dels aliments: Legislació vertical
  3. Tema 3. Aplicació de les noves tecnologies a la identificació i traçabilitat de productes
  4. Tema 4. La Gestió de crisi.
  5. Tema 5. Model de Pla de gestió de crisi

Funcionament del curs i tutories

El curs es desenvolupa íntegrament a través d’internet (e-learning). L’alumne té accés a una aula virtual on disposa dels materials del curs, les activitats d’avaluació i altres recursos d’aprenentatge. Compta també amb el suport permanent de tutors experts, amb els quals podran intercanviar opinions i consultar qualsevol dubte que se’ls presenti.

Funcionament del curs i tutories

El sistema d’avaluació és continu, no havent de realitzar un examen final, ja que en cada capítol s’ha de realitzar i superar amb èxit, un cas pràctic i un test d’avaluació.