Tècniques d’identificació i traçabilitat
195 €
Descripció
Destinataris
El curs s’adreça a professionals del sector alimentari, responsables de qualitat, formadors en seguretat alimentària, auditors de sistemes de qualitat, assessors d’empreses, integrants de l’equip de seguretat alimentària, tècnics de l’administració, equip APPCC, responsables de producció…
Temari
- Tema 1. Etiquetatge dels aliments: legislació horitzontal.
- Tema 2. Etiquetatge dels aliments: Legislació vertical
- Tema 3. Aplicació de les noves tecnologies a la identificació i traçabilitat de productes
- Tema 4. La Gestió de crisi.
- Tema 5. Model de Pla de gestió de crisi
Funcionament del curs i tutories
El curs es desenvolupa íntegrament a través d’internet (e-learning). L’alumne té accés a una aula virtual on disposa dels materials del curs, les activitats d’avaluació i altres recursos d’aprenentatge. Compta també amb el suport permanent de tutors experts, amb els quals podran intercanviar opinions i consultar qualsevol dubte que se’ls presenti.
Funcionament del curs i tutories
El sistema d’avaluació és continu, no havent de realitzar un examen final, ja que en cada capítol s’ha de realitzar i superar amb èxit, un cas pràctic i un test d’avaluació.