Neteja i desinfecció a la indústria alimentària

El curs s’adreça a responsables de neteja i desinfecció, tècnics i manipuladors d’aliments de qualsevol sector de la indústria alimentària. Té per objectiu aportar les competències necessàries per identificar les necessitats d’una empresa en matèria de neteja i desinfecció, i implantar les mesures òptimes per desenvolupar aquestes operacions mitjançant el disseny i implementació d’un Pla de neteja i desinfecció.
Durada:
10h.

Modalitat:
En línia

Idioma:
CatalàCastellà
Preu:

75 

Descripció

Temari

  1. Conceptes generals
  2. Contaminació dels aliments
  3. Gestió de la neteja i desinfecció
  4. Disseny d’instal·lacions
  5. El Pla de neteja i desinfecció

Funcionament del curs i tutories

El curs té una durada de 10 hores i es desenvolupa a través d’Internet. L’alumne té accés a una aula virtual on disposa dels materials del curs, les activitats d’avaluació i altres recursos d’aprenentatge i comunicació. Compta, també, amb el suport permanent de tutors experts, amb els quals podrài ntercanviar opinions i consultar qualsevol dubte que se li presenti.