Som Prevenció SL disposa de personal altament qualificat per desenvolupar tasques de consultoria en matèria de qualitat i seguretat alimentària en diferents sectors de la indústria dels aliments.
Els nostres serveis de consultoria inclouen, entre d’altres:
Plans de Prerrequisits
Control de l’aigua, neteja, manteniment, plagues, proveïdors, traçabilitat, formació… Més informació
Sistema APPCC
Disseny i Disseny i implantació de plans d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC). Més informació
Registre Sanitari
Tramitació de la inscripció en el registre oficial d’activitats alimentàries. Més informació
Etiquetatge
Normativa general i específica d’etiquetatge de productes alimentaris. Més informació
Certificacions
Implantació i auditoria d’estàndards BRC, IFS, FSSC 22000… Més informació
Gestió d’al·lèrgens i gluten
Control de la contaminació, etiquetatge, informació al consumidor, certificacions… Més informació
Legislació
Actualizació i seguiment de la legislació alimentària. Més informació
Auditoria
Auditories de certificació i auditories internes: APPCC, traçabilitat, legislació… Més informació
Productes ecologics
Tramitació de certificacions (CCPAE…). Més informació
Formació
Formació superior, tècnica, bàsica, manipuladors d’aliments… Més informació
Disseny d’instal·lacions
Definició dels paràmetres d’higiene per al disseny d’instal·lacions.
Anàlisi d’aliments
Físico-químiques, microbiològiques, nutricionals, d’al·lèrgens…
Mesuraments
Temperatures, clor, pesatge, degradació d’olis…