¿Sabes por qué es tan importante promover hábitos saludables en el entorno laboral?

L’espai de treball és un dels llocs on passem més hores de la nostra vida i per això no ens ha de sorprendre que aquest sigui cada vegada un terreny més important per la salut pública. Això és tan per la facilitat per intervenir en un públic objectiu molt concret com per l’ascendent importància de la promoció de la salut a l’empresa.

Sin comentarios
Lee más sobre el artículo 5 formas en que la ciencia, la tecnología y la innovación facilitan la transformación de los sistemas agroalimentarios del mundo
African american greenhouse worker holding crate with fresh lettuce talking with farmer holding laptop about delivery to local business. Bio farm workers preparing to deliver online order to client.

5 formas en que la ciencia, la tecnología y la innovación facilitan la transformación de los sistemas agroalimentarios del mundo

Si bien la producción de alimentos en términos absolutos podría ser suficiente para alimentar a una población creciente, la FAO alerta de que existen importantes deficiencias en los países en referencia al uso de la ciencia, la tecnología y la innovación en la producción agrícola y alimentaria. Esto es debido a que las tierras cultivables productivas y los recursos de agua dulce están gravemente limitados en muchas partes del mundo y que la aplicación de prácticas agrícolas deficientes o las consecuencias del cambio climático provocan la degradación marina y de la tierra. Para ello, la FAO destaca 5 formas en que la ciencia, la tecnología y la innovación pueden aumentar la resiliencia y la sostenibilidad de los sistemas agroalimentarios.

Sin comentarios

Atún: nueva fijación de niveles máximos de uso del ácido ascórbico (E 300), el ascorbato sódico (E 301) y el ascorbato cálcico (E 302)

La Comissió Europea ha fixat un nivell màxim d'ús dels additius: àcid ascòrbic (E 300), ascorbat sòdic (E 301) i ascorbat càlcic (E 302) de 300 mg/kg per a la tonyina. S'ha fet amb la publicació del Reglament (UE) 2022/1923 de la Comissió de 10 d'octubre de 2022 pel qual es modifica l'annex II del Reglament (CE) núm. 1333/2008 del Parlament Europeu i del Consell pel que fa a l'ús d'àcid ascòrbic (E 300), ascorbat sòdic (E 301) i ascorbat càlcic (E 302) a la tonyina.

Sin comentarios

IRTA desarrollará una nueva herramienta para evitar que se tire comida apta para el consumo

Al voltant del 14% de la producció alimentària mundial (valorada en 400.000 milions d'USD anuals) es perd després de recol·lectar-se i abans d'arribar a les botigues, mentre que l'informe sobre l'Índex de desaprofitament d'aliments del PNUMA mostra que el 17% dels nostres aliments acaba sent malgastat en la venda al detall i pels consumidors, especialment un cop a casa. Segons calcula la FAO, els aliments que es perden i es desaprofiten podrien alimentar 1 260 milions de persones que passen fam cada any.

Sin comentarios

La ingeniería de la Prevención de Riesgos Laborales

Les enginyeres i els enginyers d’un servei de prevenció poden intervenir a través de l’assessorament a un client en el disseny d’una màquina, en la millora de la seguretat d’un equip de treball, en la revisió d’àrees de treball sotmeses a un risc d’incendi o explosió, en la coordinació de la seguretat d’unes obres, en el muntatge d’una línia de màquines o de plaques fotovoltaiques. La varietat d’aquestes intervencions proporciona una expertesa que és molt aprofitable a l’hora de preparar i impartir formació en prevenció de riscos laborals als departaments d’enginyeria de les empreses, personal de manteniment, operaris i operaries especialitzats, etc.

Sin comentarios