El treball i la calor: la prevenció de l’estiu
Durant els mesos de calor els mecanismes fisiològics d’adaptació del cos humà es posen en marxa, però hi ha límits a partir dels quals els riscos per a la salut…
Durant els mesos de calor els mecanismes fisiològics d’adaptació del cos humà es posen en marxa, però hi ha límits a partir dels quals els riscos per a la salut…
Catalunya ja disposa d’un nou Pla de seguretat alimentària de Catalunya. Es tracta d’un document que comprèn les actuacions i els programes que s’han de dur a terme els pròxims cinc…
L’estrès és una de les causes principals de baixa laboral a la Unió Europea. De fet, al voltant del 18% dels treballadors europeus diuen patir estrès a la feina cada dia,…
El passat 16 de juny va sortir publicat al BOE l'Instrument d'adhesió al Conveni sobre l'eliminació de la violència i l'assetjament al món del treball, fet a Ginebra el 21…
Sovint sentim dir que la digitalització està transformant el món del treball a gran velocitat i fent que es busquin noves solucions en matèria de Seguretat i Salut en el…
Els Nous Aliments es defineixen com a aliments que no havien estat consumits en gran mesura pels éssers humans a la Unió Europea (UE) abans del 15 de maig de…
La Coordinació d'Activitats Empresarials (CAE) consisteix en posar en pràctica els mitjans més adequats perquè, quan els treballadors de dues o més empreses coincideixin en un mateix centre de treball,…
Hi ha una sèrie de preguntes freqüents entre els consumidors europeus com per exemple: quina diferència hi ha entre "millor consumir abans de" i "consum preferent" de les etiquetes dels…
Abans de vendre un producte a l'Espai Econòmic Europeu (EEU), primer cal assegurar-se de complir la normativa que li correspongui. Hi ha una gran quantitat de productes de consum o…
L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària ha publicat una nova guia pel correcte etiquetatge de formatges. La denominació Formatge s’ha de completar amb: a. L’espècie, si és diferent de la de…
Formem part de: